2014 m. rugpjūčio 13 d., trečiadienis

Moters rankinė.



 Daug straipsnių rašyta apie tai, kaip mūsų  rankinės išduoda mūsų charakterius, ką apie mus sako rankinuko dydis  ir apie ką kalba, vis to pačio, rankinuko turinys.

Man visi tie straipsniai atrodo nelabai teisingi. Kiekviena turime ne vieną ir net ne du mylimus rankinukus, o kur dar delninukės vakarui, sportiniai krepšiai sporto klubams ir t.t.
Manau apie savininkę pasakoja ne tiek dydis, kiek forma, spalva, iš ko pagaminta rankinė, jos kokybė.
Rankinukus priskiriame aksesuarams,  o pagalvojus, tai didžiulė  įvaizdžio dalis.
Rankinukas visada matomas, visad dėmesio centre. Rankinukas gali padėti sukurti  tobulą  įvaizdį, o gali viską nepataisomai  sugadinti.
Didžiausia klaida- vaikytis  mados ir pirktis suklastotą  „ garsios firmos“ rankinuką.
Geriau tuos pinigėlius skirti, ne tokio garsaus vardo, bet geros kokybės, ir tikrai originaliai rankinei.
Šiandien pristatau išskirtinius rankinukus, skirtus žmonėms, kurie turi savitą skonį, žino ko nori. Nebijo išsiskirti iš minios.
Šios rankinės pagamintos iš natūralios odos, papuoštos rankų darbo piešiniais. Kiekviena jų nepakartojamai nuostabi!
Princely ir Anuschka – rankinės  Gurmanams.


Prekinis  ženklas  „Anuschka“-  tai Vokietijos įmonės „JOHN Lederwaren“   vaikas.
Šio prekinio  ženklo asortimente moteriškos rankinės, piniginės, vizitinių dėklai.
Šio ženklo gaminiai pasižymi aukšta kokybe. Rankinės gaminamos iš minkštos karvių odos, apdirbtos rankomis.  Dizainerių kuriami raštai, atliekami rankomis, dėl to kiekviena rankinė  individuali ir nepakartojama.  Įkvėpimo naujiems raštams, dizaineriai semiasi iš gamtos. Visų  gaminių pagrindiniai motyvai yra gamta, flora, fauna. Nepakartojamas spalvų žaismas ir aukšta gaminio kokybė- tai Anuschka LUX klasės produkcija.


Prekės ženklas "Princely"  gyvuoja nuo 2012 metų. Vokiečių kilmės aristokratų šeima  tokiu būdu nutarė parodyti savo požiūrį į gyvenimą. Tai laisvė ir laimė.
Žodis Princely iššifruojamas kaip Karališkas. Kiekvienas gaminys  atspindi gyvenimo būdą ir tradicijas, suderintas su šiuolaikiniu  dizainu, dovanoja gyvenimo skonio .
Kiekvienas gaminys, pagamintas su meile meistrų rankomis, atitinka visus britų kokybės reikalavimus.
Ekskliuzyviniai Princely gaminiai žinomi visame pasaulyje, yra limituotos laidos ir turi savo individualius  sertifikavimo numerius.
 


 Apsilankykite  http://www.margasuknele.lt/111-isskirtines-rankines

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą