2016 m. sausio 3 d., sekmadienis

Ryžių želė

Greitas, lengvas ir šiek tiek sveikesnis desertas.



Mano mažasis labai mėgsta ryžių patiekalus, tai šis želė man atradimas!
Šventinės išeiginės dar nepasibaigė, tai pasilepinkime :D
Reikės: 4 v.š. virtų ryžių
Apie  100- 150 gr. varškės
1 v.š. želatinos
5 v.š. neriebios grietinėlės arba pieno
2 v.š. cukraus arba kito saldiklio
vanilinės esencijos
cinamono
Želatiną pamerkime į vandenį 15-20 min. po to kaitindami ištirpiname.
Varškę, grietinėlę, cinamoną, cukrų, vanilę sumaišome iki vientisos masės.
Ryžius ištriname iki vientisumo (galite palikti sveikus) ir kartu su ištirpinta želatina sumaišome su varškės mase.
Supilame į formeles ir dedame į šaldytuvą sustingti.
Pateikiant skaniname karameliniu, šokoladiniu padažu, medumi arba sirupu.

Skanaus.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą