2016 m. vasario 27 d., šeštadienis

Saldieji "kebabai"

Kartais privilioti vaikus valgyti galima ne patiekalu, o jo pavadinimu :D
Sakyčiau:lietiniai su vaisių įdaru, sakytų feee, wehhh... nemėgstu, nenoriu.
O štai pavadinimas: KEBABAS!!!! O vau, kebabas, na žinoma valgysiu!!!!

Tai štai, kebabai:
Trims vnt. man reikėjo: trijų lietinių blynų, 1 banano, 0,5 didelės kriaušės, šaukšto melasos, 4 šaldytų mėtos lapelių,  didelio žiupsnio cinamono, apie 20- 30 gr sviesto vaisiams pakepinti, 2 šaukštų natūralaus jogurto.
Supjaustome bananą ir kriaušę nedideliais kubeliais, beriam į įkaitusią keptuvę su sviestu.
Užberiam melasą, cinamoną, smulkintus mėtos lapelius. Kepiname apie 5 minutes iki gražios karamelinės spalvos. Įmaišome jogurtą, kad masė taptų vientisesnė.
Gautą vaisių įdarą sukrečiame į blynus, suvyniojame. Blynus apkepiname iš abiejų pusių.
Ir viskas- "kebabai" paruošti!!!! Galima valgyti su ledais, jogurtu, mėgiamu kremu ar tiesiog vienus!
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą